Доступність посилання

ТОП новини

Перед приїздом Януковича в центрі Харкова встановили щити


Напередодні візиту Президента України Віктора Януковича на майдані Свободи у Харкові встановили металеві щити.

Паркан поставили навпроти будинку обласної державної адміністрації, де у вівторок має відбутися засідання регіонального комітету економічних реформ за участю Віктора Януковича.

Як пояснили Радіо Свобода у прес-службі обласного управління міліції, щити встановили задля безпеки, оскільки на завтра на майдані заплановані велелюдні мітинги.

«Президентський кортеж буде рухатись на великій швидкості, в цілях безпеки, щоб ніхто не вискочив на дорогу, встановили щити. До того ж завтра на майдані не може бути задіяно багато міліції, і за кожним з мітингувальників не вгледиш», – сказала керівник прес-служби обласної міліції Лариса Волкова.

Раніше Харківська обласна організація ВО «Свобода» заявила, що проведе пікетування Харківської облдержадміністрації, де відбуватимуться офіційні заходи під час візиту Януковича.

Місцевий осередок Партії регіонів запланував на вівторок акцію на підтримку реформ Президента. У мітингу, як заявили регіонали, планують взяти участь до десяти тисяч людей. Натомість, як повідомляють, через сильний мороз акція може бути скасована.

Перед цим акцію протесту під час візиту до Харкова глави держави планували харківські чорнобильці та афганці, які виступають проти законопроекту, що скасовує численні пільги дітям війни, ветеранам. Однак стало відомо, що протестувальники домовилися із чиновниками зачекати з протестами.

ДАІ тим часом звернулася до водіїв із проханням обмежити завтра поїздки центром міста через візит Президента, пропускати кортеж і зупинятися.
XS
SM
MD
LG