Доступність посилання

ТОП новини

Заступник голови Київської ОДА перебуває в реанімації з опіками


У Київській обласній державній адміністрації підтверджують, що заступник голови ОДА Юрій Чижмарь постраждав від нападу невідомого, що плеснув йому в обличчя сірчану кислоту.

Про це повідомив керівник управління інформації Київської ОДА Ярослав Мазуркевич.

За його словами, Чижмарь зараз перебуває в реанімації, і Київська ОДА готова надати сім’ї потерпілого допомогу. «Ми зв’язувалися з родиною Юрія Васильовича щодо надання допомоги, наразі від родини жодних прохань не було», – зазначив Мазуркевич.

Як повідомили в прес-службі ОДА, Чижмарь за своїми функціональними обов’язками в облдержадміністрації відповідає за зв’язки з Кабінетом Міністрів і органами державної влади.

Раніше в київській міліції, не називаючи імені та посади потерпілого, повідомили, що інцидент стався вчора ввечері. Чоловік повертався з магазину додому, зайшов у двір будинку на вулиці Антоновича. До нього підійшов молодий чоловік і вилив в обличчя невідому рідину.

За інформацією міліції, потерпілий дістався до під’їзду, попросив консьєржа викликати «швидку допомогу» та міліцію. Потерпілий отримав опіки 2-3 ступеня тяжкості, повідомили правоохоронці. У зв’язку з тим, що сталося, порушили кримінальну справу за статтею «замах на умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень».
XS
SM
MD
LG