Доступність посилання

ТОП новини

Пшонки проти організованої злочинності


Організована злочинність, ти ще є? Чи вже померла від страху?
Я б на твоєму місці уже сиділа у літаку. Все! Кінець! Амба! Каюк! Твоєму розгулові в Україні залишилися лічені дні.

17 лютого навічно увійде в історію України, як день коли поряд з батьком став його син. Майже на одному рівні, але у різних гілках влади, вони – силою своїх двох сердець – дуплетом націлились у серце організованого зла.

Син Генерального прокурора Віктора Пшонки – Артем Пшонка тепер заступник голови парламентського комітету з боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

Під мудрим керівництвом комуністичної партії, точніше, одного з найкращих її представників – народного депутата Валерія Бевза ( з 17.02.11 голови цього парламентського комітету), Пшонка молодший докладе усіх зусиль, щоби разом з Пшонкою-старшим стати на горло корупції та злочинності і покінчити з нею РАЗ І НАЗАЖДИ.

До цього Артем Пшонка керував лише підкомітетом цього комітету – очолював контроль за виконанням законів уповноваженими державою органами на боротьбу з організованою злочинністю і корупцією. І від початку набуття своїх депутатських повноважень, з 23.11.2007 і до сьогоднішнього дня – не виступив із парламентської трибуни жодного разу. Зате запити подавав, аж 19 – і усі до колишнього уряду й колишнього генпрокурора.

Але ж тепер! Тепер вже зовсім інший колінкор. Посада зобов’язує використовувати кожну можливість, щоб піднятися на парламентську трибуну й своїм полум’яним словом допомогти татові остаточно деморалізувати злочинців та корупціонерів. Та й не лише мандат народного обранця, а й синівська відданість допоможуть Пшонці-молодшому ділами своїми підтримати справу Пшонки –старшого.

І все це із захватом, із запалом відчуття сімейної справи – справи честі, справи роду!

Так що, дорога Корупціє та Організована злочинносте, пакуй валізи і перебирайся поближче до своїх офшорів. Боротьба з вами тепер справа сімейна. Справу ведуть Пшонки!
  • Зображення 16x9

    Ірина Штогрін

    Редактор інформаційних програм Радіо Свобода з жовтня 2007 року. Редактор спецпроектів «Із архівів КДБ», «Сандармох», «Донецький аеропорт», «Українська Гельсінська група», «Голодомор», «Ті, хто знає» та інших. Ведуча та редактор телевізійного проекту «Ми разом». Автор ідеї та укладач документальної книги «АД 242». Автор ідеї, режисер та продюсер документального фільму «СІЧ». Працювала коментатором редакції культура Всесвітньої служби Радіо Україна Національної телерадіокомпанії, головним редактором служби новин радіостанції «Наше радіо», редактором проекту Міжнародної організації з міграції щодо протидії торгівлі людьми. Закінчила філософський факультет Ростовського університету. Пройшла бімедіальний курс з теле- та радіожурналістики Інтерньюз-Україна та кілька навчальних курсів «IREX ПроМедіа». 

XS
SM
MD
LG