Доступність посилання

ТОП новини

МВФ не бачить передумов для значного коливання курсу гривні – НБУ


Представники Міжнародного валютного фонду не бачать передумов для значного коливання курсу гривні, заявив голова Національного банку України Сергій Арбузов.

«МВФ задоволений виконанням Україною всіх умов меморандуму, монетарною політикою і курсоутворенням НБУ. Представники МВФ не бачать сьогодні жодних передумов для виникнення великих коливань курсу національної валюти України», – сказав Арбузов на зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем, повідомляє прес-служба глави держави.

Президент і голова НБУ обговорили питання функціонування банківської системи держави, її розвитку, а також результати зустрічі представників НБУ та МВФ.

Арбузов зауважив, що представники МВФ позитивно оцінюють стан виконання українською стороною умов меморандуму між Україною та фондом.

«Йшлося й про питання монетарної політики НБУ. МВФ визнав, що Національний банк має всі необхідні інструменти для відпрацювання найважливіших питань», – сказав голова Нацбанку.

Перші два тижні лютого в Україні з візитом перебувала місія Міжнародного валютного фонду для проведення переговорів про перегляд виконання програми у рамках договору stand-by.
XS
SM
MD
LG