Доступність посилання

ТОП новини

СБУ: жоден працівник служби сьогодні не відвідував офіс «Батьківщини»


У Службі безпеки України наголошують, що жоден працівник СБУ сьогодні не відвідував офіс партії «БЮТ-Батьківщина» у Києві на вулиці Турівській. Відповідну заяву сьогодні оприлюднила речниця СБУ Марина Остапенко.

«Отже безглузді заяви представників БЮТ про начебто підготовку штурму не відповідають дійсності, є елементом невдалого піару, до якого останнім часом все частіше вдається ця політична сила», – наголосила Остапенко.

За її словами, СБУ має намір обов’язково провести всебічне розслідування цього «інциденту». «У зв’язку з цим просимо представників БЮТ надати прізвища свідків, до яких начебто зверталися співробітники СБУ, прізвища самих цих буцімто співробітників, а також записи з камер відеоспостереження офісу (сподіваємося, вони є)», – сказала речниця.

Вона нагадала, що це не перша спроба лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко «за рахунок провокативних технологій привернути увагу до своєї персони».

При цьому Остапенко зауважила, що СБУ так і не дочекалася від Тимошенко інформації стосовно погроз, про отримання яких телефоном вона заявляла у вересні минулого року. «Натомість ми отримали низку звинувачень СБУ в нібито неправомірних діях. З ореолом мучениці не вийшло і на цей раз», – зазначила Остапенко.

Раніше сьогодні прес-служба партії «Батьківщина» заявила, що співробітники СБУ намагаються вилучити з офісу партії на вулиці Турівській у Києві, сервер, не надаючи при цьому жодних документів, на підставі чого це має відбуватися.

У партії також вважають, що якби не оголошення у Верховній Раді інформації про можливе захоплення офісу «Батьківщини», то події б розвивалися набагато гіршим шляхом.
XS
SM
MD
LG