Доступність посилання

ТОП новини

«Батьківщина» – владі: припиніть «терор і провокації»


Партія «Батьківщина» і фракція «БЮТ-Батьківщина» у Верховній Раді закликають владу терміново звільніть з-під варти Владислава Ярцева та інших політв’язнів, а також негайно припинити терор і провокації проти опозиційних політичних сил і не використовувати спецслужби для «цькування» родин політиків із опозиції.

Про це йдеться у заяві партії «Батьківщина» і фракції «БЮТ-Батьківщина» у Верховній Раді.

«Батьківщина» та БЮТ висловлюють протест проти репресивних заходів щодо родин опозиційних політиків», – йдеться у заяві.

У «Батьківщині» нагадують, що сьогодні, близько 15:00, у присутності дружини і трьох дітей правоохоронці затримали Владислави Ярцева, близького родича одного з керівників парламентської фракції «БЮТ-Батьківщина» Андрія Кожем’якіна.

«Затримання Ярцева – це спланований удар по нашій команді та по Кожем’якіну за його опозиційну діяльність та його протидію агресивним діям СБУ щодо партії «Батьківщина», у тому числі сьогоднішньої провокації в офісі нашої партії», – наголошують у БЮТ.

Партія «Батьківщина» і БЮТ висловлюють рішучий протест «проти репресивних заходів, які сьогодні продовжуються вже не тільки проти опозиційних політиків, але й проти їхніх родин».

«Так, сьогодні до силових структур на допит тягнуть дружину народного депутата фракції «БЮТ-Батьківщина» Руслана Лук’янчука, яка перебуває у декретній відпустці, а також 77-річну маму Тетяни Слюз, у якої – передінфарктний стан», – зазначається у заяві.

Сьогодні лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що правоохоронці заарештували члена родини першого заступника голови парламентської фракції «БЮТ-Батьківщина» Андрія Кожем’якіна.
XS
SM
MD
LG