Доступність посилання

ТОП новини

У Полтаві вимагають знизити вартість проїзду в транспорті


Полтавська облдержадміністрація наполягає, щоб влада Полтави знизила вартість проїзду в маршрутних таксі. Як передає УНІАН, про це заявила заступник голови облдержадміністрації Олена Адамович. За її словами, вартість проїзду в Полтаві не повинна перевищувати 1 гривні 75 копійок, та й то за умови оновлення рухомого складу.

«Я вважаю, що і півтори гривні на даний момент було досить. Це прийнятна вартість і для нас як для споживачів, і цього б вистачило перевізникам для нормального функціонування їхніх підприємств. 2 гривні сьогодні в Україні платять серед населених пунктів, співрозмірних з Полтавою, в Чернігові, Миколаєві, Сумах, та й то на особливо довгих маршрутах», – сказала Олена Адамович.

Вона також зазначила, що облдержадміністрація вже провела переговори з владою Полтави і останні обіцяли розглянути це питання на найближчому засіданні міськвиконкому.

З початку лютого в Полтаві тариф на проїзд у маршрутних таксі зріс на 70 відсотків – до 2 гривень замість колишніх 1 гривні 25 копійок.
XS
SM
MD
LG