Доступність посилання

ТОП новини

Депутати вирішили заслухати у парламенті Табачника


Народні депутати вирішили заслухати під час «години запитань до уряду» в п’ятницю, 4 березня, міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.

«Стосовно дня уряду – в нас немає варіантів. Подивіться, що робиться на вулиці – одна група студентів закликає до відставки Табачника, інша група студентів, яка ходить навколо них, говорить про революцію», – заявив лідер фракції «Наша Україна – Народна самооборона» Микола Мартиненко на засіданні погоджувальної ради.

Він запропонував заслухати під час «години запитань до уряду» Табачника. Цю пропозицію підтримав лідер фракції «БЮТ-Батьківщина» Іван Кириленко і голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Раніше опозиційні фракції пропонували заслухати в Раді прем’єра Миколу Азарова. Але спікер попросив керівників комітетів і фракцій Верховної Ради не наполягати на цьому, бо для виступу голови уряду існує спеціальна процедура.

Спікер висловив сподівання, що всі члени уряду на чолі з прем’єром, як і визначено у регламенті, будуть присутні на годині запитань до уряду. За його словами, якщо буде необхідність, то на деякі запитання народних депутатів зможе відповісти і прем’єр.
XS
SM
MD
LG