Доступність посилання

ТОП новини

МВС каже, що шукає зниклого в Україні палестинця


Міністерство внутрішніх справ України перевіряє будь-яку інформацію, яка може допомогти встановити місце перебування палестинця Дірара Абу Сісі, який зник за невідомих обставин у лютому цього року.

Як повідомляє департамент МВС України, до відомства надходять заяви від державних установ і громадських організацій щодо надання допомоги у встановленні місця перебування 42-річного чоловіка.

У МВС наголошують, що Абу Сісі міліція не затримувала.

На його розшук орієнтований особовий склад органів внутрішніх справ України, прикордонні та митні пости, проводиться перевірка за обліками міліції, лікувальних закладів, готелів. Таким чином, перевіряють всю інформацію, яка може встановити місце перебування Дірара Абу Сісі, мовиться в повідомленні МВС.

Департамент також інформує, що, за словами дружини палестинця, її чоловік може перебувати за кордоном. Жінка повідомила, що після зникнення чоловіка вона спілкувалася з ним та його адвокатом по телефону.

За даними деяких ЗМІ, зниклий палестинець працює технічним директором електростанції в Смузі Гази. Є відомості, що його викрали в Україні і що він перебуває в Ізраїлі. Українські спецслужби це повідомлення не підтверджують.
XS
SM
MD
LG