Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко не зацікавлена в швидкій передачі справи до суду – ГПУ


У Генеральній прокуратурі України заявляють, що екс-прем’єр, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко не зацікавлена в якнайшвидшому переданні кримінальної справи до суду.

«Як стало відомо, її адвокат Богдан Ференц подав заяву слідчому в справі про те, що зможе продовжити ознайомлення з матеріалами щодо його підзахисної не раніше ніж 2 квітня цього року», – повідомив відділ зв’язків зі ЗМІ Генпрокуратури.

У відомстві наголосили, що останнім часом Тимошенко «не втомлюється повторювати» про своє бажання якнайшвидшого направлення справи до суду.

«Юлія Володимирівна, м’яко кажучи, і цього разу нещира. І, очевидно, не зацікавлена у переданні справи до суду, продовжуючи маніпулювати громадською свідомістю задля отримання власних дивідендів», – зазначили в Генпрокуратурі.

У відомстві нагадали, що готові передати кримінальну справу стосовно Тимошенко до суду відразу після завершення ознайомлення з нею обвинувачуваної та її захисника.

Напередодні Тимошенко заявила про те, що не має наміру зволікати з ознайомленням із матеріалами своєї кримінальної справи.
XS
SM
MD
LG