Доступність посилання

ТОП новини

Під Адміністрацією оголосили голодування з вимогою відставки Могильова


16 представників громадських організацій оголосили голодування біля Адміністрації Президента України, вимагаючи відставки міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова.

Як заявив Радіо Свобода один із учасників акції протесту, голова коаліції учасників Помаранчевої революції Сергій Мельниченко, в Україні відбуваються політичні переслідування і репресії, інструментом яких є керівник правоохоронного відомства. За його словами, на цій посаді повинна бути інша людина.

Самого Сергія Мельниченка, за його словами, міліція визнала організатором податкового Майдану, і йому інкримінують незаконне встановлення наметів, перекриття проїжджої частини інші правопорушення, які він заперечує і вважає політично вмотивованими, як і його колеги що проводять голодування.

За даними міліції, в кримінальній справі за фактом навмисного ушкодження майна при встановленні наметового містечка й порушення громадського порядку під час акцій протесту проти ухвалення нового Податкового кодексу на майдані Незалежності в Києві проходять 7 людей.

Наметове містечко встановили 22 листопада 2010 року, із цього дня й до 3 грудня щоночі в ньому ночували від 100 до 300 людей.
XS
SM
MD
LG