Доступність посилання

ТОП новини

На захист радіо «Мелодія» виступила творча інтелігенція


Творча інтелігенція просить Президента України Віктора Януковича зупинити знищення Всеукраїнської радіомережі «Мелодія». Про це йдеться в заяві, оприлюдненій на сайті радіо.

«Дізнавшись про рішення Національної Ради України від 16 березня 2011 року, яким було прийнято передати частоти «Всеукраїнської радіомережі «Мелодія» нікому не відомому ані в творчих, ані в культурних, ані в журналістських колах новому мовнику ДП «Новий горизонт», відомі українські та міжнародні представники культурної і творчої еліти висловили свою повну незгоду з приводу знищення першого українського загальнонаціонального мовника і приєдналися до звернення трудового колективу «Всеукраїнської радіомережі «Мелодія» до Президента України з проханням невідкладно втрутитися в ситуацію», – йдеться в зверненні.

Віктора Януковича також закликають створити і очолити комісію для з’ясування причин і замовників, дії яких призвели до виникнення цієї ситуації.

Серед підписантів – співачка Ніна Матвієнко, співаки Тарас Петриненко, Руслана Лижичко, поет Іван Драч, актори Богдан Бенюк, Анатолій Хостікоєв, Наталя Сумська, музикант, народний депутат Ян Табачник.
XS
SM
MD
LG