Доступність посилання

ТОП новини

Янукович поїхав у В’єтнам


Президент Віктор Янукович відбув у В’єтнам для зустрічей із владою. Про це повідомили в Адміністрації Президента.

За словами заступника голови Адміністрації Андрія Гончарука, у В’єтнамі Янукович перебуватиме 25-27 березня. Під час зустрічей з керівництвом країни глава Української держави планує торкнутися питань подальшого розвитку й інтенсифікації політичного діалогу двох країн, вироблення нових підходів у співпраці з метою досягнення конкретних домовленостей, насамперед у торгово-економічній сфері.

Програмою візиту передбачається виступ Януковича на українсько-в’єтнамському бізнес-форумі, участь у якому візьмуть провідні представники ділових кіл двох країн, а також підписання восьми документів, направлених на поглиблення двосторонньої співпраці.

Після завершення відвідування В’єтнаму Президент поїде в Сінгапур, де перебуватиме 28-29 березня. У ході цього візиту Янукович має намір зосередити увагу на пріоритетних напрямках взаємодії й конкретних проектів, насамперед у торгово-економічній, військово-технічній і науковій галузях, які можуть бути спільно реалізовані сторонами.

Крім цього, Президент України візьме участь у бізнес-форумі й зустрінеться із провідними представниками ділових кіл Сінгапуру.

Після Сінгапуру, 30-31 березня, Янукович відвідає Бруней. Візит Януковича в цю країну спрямований на відновлення позитивної динаміки політичних контактів і двосторонніх відносин, яких Україна й Бруней набули завдяки обміну візитами глав двох держав в 2004 році, повідомили в прес-службі Президента.

Під час цього візиту планується підписання спільної заяви президентів обох країн, укладання меморандуму про взаєморозуміння при співробітництві в сфері оборони й угоди про безвізові поїздки громадян.
XS
SM
MD
LG