Доступність посилання

ТОП новини

Юлії Тимошенко можуть змінити запобіжний захід – Генпрокуратура


Сьогодні колишнього прем’єра Юлію Тимошенко знову викликають до Генпрокуратури. Вона має з’явитися до Головного слідчого управління об 11:00.

Напередодні керiвник прес-служби Генпрокуратури Юрiй Бойченко заявив, що Юлiя Тимошенко у вiвторок знову зiрвала слiдчi дiї, з’явившись на допит без адвоката.

«Тимошенко вкотре прийшла без захисника i заявила, що вона хоче, щоб її захищав народний депутат Сергiй Власенко, знаючи, що вiн як народний депутат не може займатися адвокатською діяльністю», – сказав Юрiй Бойченко.

Вiн наголосив, що такi дiї Тимошенко свiдчать «про спроби ухилитися вiд слідства». «У разi подальшого невиконання Юлією Тимошенко процесуальних рiшень слiдчого, Генеральна прокуратура буде змушена звернутися до суду з проханням змiнити їй запобiжний захiд на утримання пiд вартою», – заявив керiвник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко.

За його словами, ранiше Тимошенко вiдмовилася вiд послуг свого адвоката Богдана Ференца. Бойченко наголосив, що якщо на допит 4 травня Тимошенко прийде без адвоката, то їй буде призначено захисника за державний рахунок.
XS
SM
MD
LG