Доступність посилання

ТОП новини

Київ прийме головування в Комітеті міністрів Ради Європи 11 травня – МЗС


Туреччина передасть головування Україні в Комітеті міністрів Ради Європи 11 травня в Стамбулі. Як повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ, до Стамбула вирушить глава українського зовнішньополітичного відомства Костянтин Грищенко для участі в 121-му засіданні глав МЗС країн Ради Європи, а також у церемонії передачі головування.

Під час засідання, за інформацією МЗС, учасники розглянуть актуальні питання подальшого реформування Ради Європи та пріоритети українського головування на наступні шість місяців.

Уже після зустрічі міністрів закордонних справ країн Ради Європи відбудеться церемонія передачі Україні від Туреччини головування в Комітеті міністрів цієї організації.

Україна головуватиме в Комітеті міністрів Ради Європи з травня по листопад 2011 року. Пріоритетними напрямами її діяльності під час головування стане захист прав дитини, виконання рішень Європейського суду з прав людини, удосконалення системи місцевого самоврядування та захист прав людини з обмеженими можливостями.
XS
SM
MD
LG