Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: слідчий не говорив про зміну запобіжного заходу


Лідер партії «Батьківщина», колишній прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що слідчий спростував можливість зміни стосовно неї запобіжного заходу. Про це вона повідомила після чергового відвідування Генеральної прокуратури.

«Слідчий здивувався і сказав, що ніяких таких заяв він не робить. І коли я уточнила, ця заява прес-служби прокуратури, він сказав, що до прес-служби він не має ніякого відношення, і що це заяви прес-служби, а не слідчого», – сказала Тимошенко.

За її словами, заяви прес-служби Генеральної прокуратури не відповідають дійсності. «Іншими словами, заяви прес-служби Генеральної прокуратури сфальшовані, інспіровані і нічого спільного з позицією самого слідчого не мають. Це слідчий заявив в присутності мого захисника Сергія Власенка і ще декількох людей, які є працівниками Генеральної прокуратури», – додала лідер «Батьківщини».

3 травня у Генеральній прокуратурі України заявили, що Тимошенко вкотре зірвала слідчі дії і наголосили, що можуть у разі, якщо з її боку продовжуватимуться такі підходи до слідства, звернутися до суду з проханням обрати їй як запобіжний захід арешт. Там також наголосили, що Сергій Власенко як народний депутат не може бути адвокатом Юлії Тимошенко.
XS
SM
MD
LG