Доступність посилання

ТОП новини

Парламентарій від БЮТ Андрій Шкіль потрапив у ДТП


Народний депутат України Андрій Шкіль потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, повідомляє офіційний сайт МВС України.

Зазначено, що 7 травня о 00 годин 02 хвилини до чергової частини ГУ МВС України в місті Києві надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на одній зі столичних вулиць, внаслідок якої тілесні ушкодження отримав народний депутат України Андрій Шкіль.

Як з’ясувалося, 6 травня, о 22 годині 23 хвилини на вулиці Камишинській, 4, автомобіль «Nissan Qashai», за кермом якого й перебував народний депутат Андрій Шкіль, рухався з проспекту Науки у напрямку вулиці Промислова та з невідомих причин, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Volksvagen», що рухався назустріч.

Внаслідок ДПТ тілесні ушкодження отримав водій «Nissan qashai» Андрій Шкіль. 58-річний водій «Volksvagen» та двоє його пасажирів не постраждали.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчим відділом Голосіївського РУ ГУМВС України в місті Києві порушено кримінальну справу. З’ясовують усі обставини події.

Водночас, як повідомляє агентство УНІАН, із посиланням на поінформовані джерела, автомобіль, за кермом якого перебував народний депутат, член фракції «Блок Юлії Тимошенко-«Батьківщина» Андрій Шкіль, рухався з чималою швидкістю, оскільки після удару в лівий передній бік автомобіля «Volksvagen», легковик розвернуло і відкинуло на кілька метрів.

За інформацією співрозмовника агентства, «Volksvagen» виїжджав із автозаправної станції. На місці ДТП працювали лікарі реанімаційної бригади, надаючи допомогу Андрію Шкілю.

За даними джерела, останній перебуває в тяжкому стані в лікарні №17 міста Києва.
XS
SM
MD
LG