Доступність посилання

ТОП новини

«Народна самооборона»: здоров’я Луценка погіршилося


Партія «Народна самооборона» заявляє про погіршення стану здоров’я колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка через голодування.

«Три незалежних лікарі сьогодні підтвердили погіршення стану здоров’я Юрія Луценка. У результаті огляду й на підставі аналізів лікарі підтвердили в Луценка діабет другого типу, набутий, і заявили, що в нього не функціонує підшлункова залоза», – сказано в повідомленні «Народної самооборони».

Про погіршення здоров’я також заявила дружина Луценка Ірина.

«Ірина Луценко повідомила про подальше погіршення стану здоров’я чоловіка: він скаржиться на біль у суглобах і біль у грудях, що триває по 3-4 години без перерви, на часті запаморочення, які стали більш тривалими», – сказано в повідомленні партії.

За словами дружини Луценка, він готовий і надалі продовжувати голодування, оскільки вважає себе невинним, а також вимагає випустити його із СІЗО для лікування.

28 квітня Юрій Луценко офіційно поінформував керівництво Лук’янівського СІЗО про початок безстрокового голодування.

Раніше прес-служба партії «Народна самооборона» повідомила, що він оголосив безстрокове голодування із 22 квітня.

Екс-міністр ухвалив таке рішення на знак протесту проти рішення суду, що у черговий раз продовжив строк його утримання під вартою, незважаючи на те, що на той час уже завершилося досудове слідство у кримінальній справі проти нього й він завершив ознайомлення з матеріалами справи. Таким чином, за словами Юрія Луценка, зараз немає підстав утримувати його під вартою.
XS
SM
MD
LG