Доступність посилання

ТОП новини

Українські міліціонери перемогли колег у «Празькому марафоні»


Представники української міліції перемогли в командному та особистому заліках серед правоохоронців із багатьох країн світу у «Празькому марафоні», що відбувся в неділю в столиці Чехії.

У командному заліку чоловіча команда української міліції у складі чотирьох осіб та жіноча команда у складі трьох осіб завоювали перші місця, повідомляє агентство «УНІАН» із посиланням на начальника Центру громадських зв’язків Головного управління МВС України в Києві Володимира Поліщука, який поінформував про це телефоном із Праги.

Крім того, за його словами, в особистих заліках перемогу серед інших правоохоронців світу здобув сержант Голосіївського районного управління міліції Києва Олександр Матвійчук.

За даними організаторів «Празького марафону», його час на марафонській дистанції 42 кілометри 195 метрів – 2 години 17 хвилин 53 секунди. Це найкращий результат серед учасників-правоохоронців і 15-й серед усіх майже 5 тисяч 300 учасників.

Українці в змаганні правоохоронців зайняли в особистому заліку, крім першого, ще друге, четверте і п’яте місця. Серед жінок українки були другою, четвертою і шостою.
XS
SM
MD
LG