Доступність посилання

ТОП новини

Колишнього міністра Куйбіду допитали як свідка в справі Тимошенко


Колишнього міністра регіонального розвитку та будівництва, заступника голови Народного руху України Василя Куйбіду допитали у Генеральній прокуратурі в кримінальній справі про укладання газових контрактів колишнім прем’єром Юлією Тимошенко в 2009 році. Про це повідомили у прес-центрі Народного руху України.

За словами Куйбіди, він був допитаний як свідок. «Прямого стосунку до справи я ніякого не маю, оскільки це не входило в компетенцію міністра регіонального розвитку і будівництва. Тому, швидше за все, запросили сюди як члена Кабінету Міністрів», – сказав він після допиту.

«Запрошують членів Кабінету Міністрів, які були присутні на засіданні уряду, коли розглядалося це питання», – додав Куйбіда.

Генпрокуратура на початку квітня порушила проти колишнього прем’єра Юлії Тимошенко справу за фактом перевищення влади і службових повноважень під час укладення газових контрактів у 2009 році.

На допитах у Генпрокуратурі в цій справі вже побували також колишній перший віце-прем’єр Олександр Турчинов, колишній віце-прем’єр Григорій Немиря, колишній міністр Кабінету Міністрів Петро Крупко.
XS
SM
MD
LG