Доступність посилання

ТОП новини

Азаров зустрінеться з підприємцями, щоб упередити протести


Сьогодні прем’єр-міністр України Микола Азаров проведе розширене засідання Ради підприємців при Кабінеті Міністрів.

Напрацьований урядом проект змін до Податкового кодексу передбачає зменшення фіскального навантаження на малий та середній бізнес, запевнив Радіо Свобода член парламентського комітету з питань економічної політики, депутат від Партії регіонів Олексій Плотніков.

«Є напрацювання, які призведуть до того, щоб будуть внесені зміни до Податкового кодексу, в тому числі, що стосується спрощеної системи. Це буде на наступному тижні пленарному. Ці зміни будуть наслідком побажань підприємців та вивчення ситуації: чи зменшується підприємницька активність чи ні», – сказав Олексій Плотніков.

Та підприємці не довіряють ініціативам влади і мають намір протестувати, щоб домогтися полегшення податкового навантаження. Запланована на 14 травня акція протесту під назвою «День гніву» стане безстроковою. Про це заявив лідер громадського руху «Спільна справа» Олександр Данилюк.

За його словами, в суботу у столичному Маріїнському парку встановлять наметове містечко. Данилюк каже, що владу може зупинити тільки «потужний народний протест, тому має сенс тільки безстрокова загальнонаціональна кампанія за відновлення конституційного ладу в Україні».
XS
SM
MD
LG