Доступність посилання

ТОП новини

У Тимошенко кажуть, що її робить «невиїзною» вище керівництво держави


Рішення про відмову колишньому прем’єрові, лідеру партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко у можливості відвідати Харків ухвалювали не слідчі Генеральної прокуратури, а «вище політичне керівництво держави», заявляють у прес-службі партії.

«Влада боїться того факту, що чаша терпіння людей у всій країні переповнена і вони відмовляються терпіти знущальні експерименти режиму Януковича. Тому режим робить усе можливе, щоб ізолювати лідера справжньої опозиції від людей», – йдеться в заяві прес-служби «Батьківщини», розміщеній на сайті цієї політсили.

У партії стверджують, що такі обмеження стосовно Тимошенко свідчать про те, що «режим Януковича вкотре поглумився над демократією і політичною конкуренцією як її основою».

У «Батьківщині» впевнені, що ухвалюючи рішення про заборону поїздки Тимошенко до Харкова, влада врахувала результати її нещодавнього візиту до Сум. Крім того, в заяві наголошується, що в Адміністрації Президента перелякані тим, «наскільки тепло Суми зустрічали Юлію Тимошенко, продемонструвавши при цьому колосальний протестний потенціал».

Тимошенко попросила дозволити їй відвідати Харківську область наступного тижня. Генеральна прокуратура відмовила їй у цій поїздці, заявивши, що колишній прем’єр знову зірвала проведення слідчих дій.
XS
SM
MD
LG