Доступність посилання

ТОП новини

День гніву в Харкові: вимагають відставки Президента, парламенту та уряду


У Харкові на площі Свободи перед будівлею Харківської облдержадміністрації представники профспілок, громадських організацій і політичних партій у рамках всеукраїнського «Дня гніву» проводять мітинг із вимогою відставки Президента України Віктора Яеуковича, Кабінету Міністрів України та проведення перевиборів Верховної Ради України.

Як передає УНІАН, близько 300 учасників акції тримають національні прапори, символіку профспілки підприємців, Конфедерації профспілок України, ініціативно-правозахисної групи «Прорвемося», політичних партій ВО «Батьківщина», «Фронт змін», «Громадянська позиція», Народний рух України, а також транспаранти із написами «Україна не тільки для можновладців», «Протухлі! Геть із влади» тощо.

За словами керівника ініціативно-правозахисної групи «Прорвемося» Андрія Ільгова, сьогоднішня акція – «це лише підготовка до справжнього «Дня гніву». На його думку, «загальнонародний «День гніву» відбудеться несподівано для влади, можливо, в листопаді».

Активісти збирають підписи учасників мітингу та перехожих під листом про недовіру Президентові, Кабінету Міністрів та Верховній Раді.
XS
SM
MD
LG