Доступність посилання

ТОП новини

Лікарі наполягають на відмові Луценка від голодування – дружина


Лікарі категорично просять Юрія Луценка припинити голодування. Про це повідомила дружина екс-міністра після відвідання лікарні у понеділок ввечері.

«Стан мого чоловіка критичний. Про це говорять самі лікарі. Постійне підвищення температури, збільшення ацетону в організмі – починаються незворотні процеси… Юрі було важко навіть поставити підпис під своїми заявами про залучення суду присяжних у його справі», – цитує Ірину Луценко сайт «Народної самооборони».

Дружина Луценка додала, що лікарі категорично просять її «вмовити чоловіка припинити голодування, інакше вони не зможуть врятувати його».

Сьогодні, у вівторок, Ірина Луценко ще не отримала дозволу на відвідання свого чоловіка у лікарні. Вона має намір передати йому всі листи та звернення, які надійшли на його адресу, із проханням припинити голодування.

До Юрія Луценка із проханням припинити оголошену ним акцію голодування вже звернулися патріарх Української православної церкви Київського патріархату Філарет, колишній голова УГКЦ Любомир Гузар, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Луценка затримали 26 грудня минулого року. Минулого місяця він оголосив голодування, протестуючи проти свого утримання під вартою.
Увечері 10 травня колишнього міністра зі слідчого ізолятора доставили до лікарні швидкої допомоги Києва.
XS
SM
MD
LG