Доступність посилання

ТОП новини

Дружина Луценка не змогла отримати дозвіл відвідати чоловіка в лікарні


Дружина колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина сьогодні не отримала дозвіл на відвідування свого чоловіка у лікарні. Про це вона повідомила сьогодні біля приміщення Київської лікарні швидкої допомоги.

Ірина Луценко заявила, що оскільки Генеральна прокуратура передала сьогодні справу проти її чоловіка в Печерський районний суд Києва, відповідно до процесуального законодавства, слідчий Генпрокуратури вже не може вирішувати питання про видачу їй дозволу на відвідування чоловіка в лікарні.

Це питання входить у компетенцію судді, який розглядатиме справу Луценка, тому Ірина Луценко мала зустріч з головою Печерського райсуду Києва Інною Отрош.

Голова суду повідомила дружині екс-міністра, що суддя, який розглядатиме справу Луценка, буде визначений лише 18 травня. Тому дружина Луценка має намір звернутися до суду по дозвіл на візит до чоловіка саме 18 травня.

Водночас вона повідомила, що прибула в лікарню, щоб спробувати передати чоловікові звернення від Української православної церкви Київського патріархату, Української греко-католицької церкви і депутатів Верховної Ради, у якому вони просять його припинити голодування.

Дружина Луценка також повідомила, що особисто буде вкотре просити чоловіка не голодувати.
XS
SM
MD
LG