Доступність посилання

ТОП новини

Азаров закликає Раду швидше розглянути поправки до Податкового кодексу


Уряд України просить парламент невідкладно розглянути законопроект про внесення змін до Податкового кодексу, повідомив прем’єр Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.

За його словами, проект закону вже зареєстрований у Верховній Раді.

Прем’єр також наголосив, що при підготовці законопроекту про зміни до Податкового кодексу уряд врахував практично всі зауваження і пропозиції, що надійшли від представників бізнесу.

«Ретельне обговорення з бізнесом компромісних норм дало відповідь практично на всі питання, які порушували перед владою підприємці. Тому можна стверджувати, що в цілому зміни до Податкового кодексу захищають робочі місця в малому і середньому бізнесі, і сприятимуть їх збільшенню», – сказав Азаров.

Законопроект про внесення змін до Податкового кодексу та інші законодавчі акти щодо спрощеної системи оподаткування, обліку і звітності суб’єктів малого підприємництва зареєстрований у парламенті 16 травня 2011 року. Серед іншого, він передбачає скасування норми, згідно з якою платники податку на прибуток не можуть відносити на валові витрати придбання товарів/послуг у фізичних осіб – платників єдиного податку.
XS
SM
MD
LG