Доступність посилання

ТОП новини

Захист Тимошенко оскаржує рішення про законність порушення справи проти неї


Захист колишнього прем’єра Юлії Тимошенко сьогодні подасть апеляцію на рішення Печерського райсуду Києва, який підтвердив законність порушення кримінальної справи стосовно лідера партії «Батьківщина» щодо газових угод.

Як сказав захисник Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко перед відвідуванням Генпрокуратури, підготовку апеляції завершують.

«Вона практично готова, залишилися технічні моменти. Я підписую цей документ у Юлії Володимирівни і ми його подаємо», – сказав Власенко.

Сьогодні до Генпрокуратури Власенко приніс документи про стан здоров’я Тимошенко. «Юлія Володимирівна хворіє, в неї постільний режим, і вона буде перебувати на лікуванні, про що я проінформував слідчого ще 16 травня», – сказав Власенко.

Захисник також продемонстрував журналістам довідку, в якій йдеться, що колишній прем’єр перебуває на амбулаторному лікуванні з діагнозом бронхіт.

Печерський райсуд Києва 16 травня визнав законною постанову Генпрокуратури про порушення кримінальної справи проти колишнього прем’єра щодо газових угод, підписаних її урядом з Росією у 2009 році.
XS
SM
MD
LG