Доступність посилання

ТОП новини

Луценко хоче бути присутнім на засіданні суду в його справі


Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко наполягає на особистій участі в судовому засіданні, яке має бути призначене Печерським судом, на наступному тижні.

Про це повідомила дружина екс-міністра Ірина Луценко, яка сьогодні відвідала чоловіка у лікарні, інформує прес-служба партії «Народна самооборона».

«Луценко написав заяви на командира конвойного полку і головного лікаря київської лікарні швидкої допомоги із вимогою бути особисто присутнім на судовому засіданні», – наголосила вона.

Дружина колишнього міністра також зазначила, що Луценко несе повну відповідальність за свій стан здоров’я і усвідомлює всю загрозливу ситуацію.

«На сьогодні його стан залишається важким. Він не піднімається з ліжка, вага знижується. У той же час чоловік намагається берегти сили, аби взяти особисту участь у судовому засіданні. Для цього він дозволив вводити йому через крапельниці амінокислоти, розріджену жирову емульсію і глюкозу, аби зупинити підвищення рівня ацетону в організмі», – заявила Ірина Луценко.

За її словами, «дякуючи усім небайдужим, Луценко не припиняє голодування, вживаючи лише воду».

Луценко перебуває під вартою з кінця грудня минулого року. У квітні він оголосив голодування на знак протесту проти свого арешту. Зараз колишній міністр перебуває в лікарні. Його дружина Ірина каже, що його стан – критичний.
XS
SM
MD
LG