Доступність посилання

ТОП новини

Іващенка з СІЗО перевели в лікарню швидкої допомоги – адвокат


Колишнього першого заступника міністра оборони Валерія Іващенка перевели з СІЗО до лікарні швидкої медичної допомоги в Києві, повідомив його адвокат Борис Нечипоренко.

«Я мав сьогодні зустрітися з ним, але мені це не вдалося, зайшов конвой і повідомив, що його повезли до ЛШМД», – сказав адвокат.

Він не зміг уточнити, в якій саме палаті лежатиме його підзахисний, але припустив, що, найімовірніше, разом із колишнім міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком.

Також Нечипоренко додав, що, найімовірніше, він побачиться з Іващенком у понеділок, оскільки там дуже тривала процедура переведення й оформлення.

Головне управління військових прокуратур Генеральної прокуратури 20 серпня 2010 року порушило кримінальну справу проти Іващенка. Його взяли під варту. 1 листопада минулого року Генпрокуратура завершила розслідування кримінальної справи.

Іващенка та арбітражного керуючого державного підприємства Міноборони «Феодосійський судномеханічний завод» звинувачують у службових зловживаннях та пособництві у незаконному відчуженні майна під час санації заводу.
XS
SM
MD
LG