Доступність посилання

ТОП новини

Серйозної загрози тероризму в Україні немає – Хорошковський


Голова Служби безпеки України Валерій Хорошковський не вбачає серйозної загрози тероризму в Україні. Про це керівник СБУ заявив у вівторок на прес-конференції у Дніпропетровську.

«Сьогодні ми не бачимо серйозної загрози тероризму. Але це не значить, що дана ситуація може приспати нашу пильність. Ми не знижуємо наші можливості і посилюємо роботу в цьому напрямі, зокрема, удосконалюємо діяльність Антитерористичного центру і взаємодію в межах Співдружності (незалежних держав)», – сказав голова СБУ.

За його словами, питання можливих загроз тероризму в Україні опосередковано обговорювалося сьогодні у Дніпропетровську, на засіданні Ради керівників органів безпеки і спеціальних служб держав-учасниць СНД. Деталі обговорення не повідомляються: зустріч проходила за зачиненими дверима, без преси.

У вівторок у Дніпропетровську відбулось 30-е засідання Ради керівників органів безпеки і спецслужб країн-учасниць СНД. У заході взяли участь голова Служби безпеки України Валерій Хорошковський, директор Федеральної служби безпеки Росії Олександр Бортников, представники керівництва спецслужб ще 9 країн СНД.

Як спостерігачі на засіданні були присутні представники спецслужб Німеччини, Італії та Франції.
XS
SM
MD
LG