Доступність посилання

ТОП новини

Луценко в СІЗО не непритомнів і їв – пенітенціарна служба


У Державній пенітенціарній службі України спростовують заяви дружини колишнього голови МВС Юрія Луценка Ірини про те, що йому в СІЗО не надають належної медичної допомоги, й він непритомніє.

«За словами дружини Луценка, 24 травня він знепритомнів. Це повідомлення не відповідає дійсності», – йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті Державного департаменту України з питань виконання покарань.

За інформацією департаменту, наразі Луценко перебуває в медчастині СІЗО під постійним наглядом медичних працівників слідчого ізолятора у зв’язку з завершенням голодування.

«25 травня за висновком медичного огляду Луценка, патологій, що загрожують його життю, не виявлено. Гемодинаміка стабільна», – наголошується в повідомленні.

За даними відомства, 24 травня колишній міністр з’їв приблизно 300 грамів гречаної та вівсяної каші. Суд дозволив відвідування екс-глави МВС дієтологами та гастроентерологами.

«Наразі Київський слідчий ізолятор забезпечений необхідними медичними препаратами, потреби в додаткових лікарських засобах немає», – наголосили в департаменті з питань виконання покарань.

Раніше прес-служба «Народної самооборони» з посиланням на дружину Луценка Ірину повідомила, що колишній міністр з понеділка перебуває в медчастині київського СІЗО, але йому не надають медичної допомоги. За цими даними, 24 травня він на деякий час знепритомнів.
XS
SM
MD
LG