Доступність посилання

ТОП новини

«Укрзалізниця» запровадила новий графік руху потягів


Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») 29 травня запровадила новий графік руху потягів на 2011-2012 роки.

Раніше начальник головного пасажирського управління «Укрзалізниці» Олександр Іванько повідомив, що в новому графіку руху на 2011-2012 роки передбачено курсування 350 пар потягів, з яких 193 – внутрішнього сполучення, 140 – із країнами СНД, 17 – із державами Заходу.

Новий графік передбачає запуск кількох нових потягів, зокрема із Сімферополя до Донецька, Чернігова, Казані і Ростова, зростання інтенсивності курсування потягів із Санкт-Петербурга до Євпаторії та Феодосії, а також з Москви до Феодосії.

Крім того, маршрут прямування потяга «Харків–Івано-Франківськ» продовжено до Яремче, а «Харків–Мукачеве» – до Ужгорода.

За інформацією Олександра Іванька, у новому графіку прискорено рух майже 100 швидких і понад 25 пасажирських потягів. Загальний час перебування в дорозі всіх потягів знижено майже на 80 годин. Із 109 літніх потягів, які курсуватимуть у напрямку курортів, вже призначено 93, з яких 77 їздитимуть до Криму. Крім цього, в літній період буде відкрито 175 додаткових кас.
XS
SM
MD
LG