Доступність посилання

ТОП новини

БЮТівці вдруге залишили сесійну залу


Депутати Верховної Ради від фракції «БЮТ-Батьківщина» вдруге залишили залу засідань парламенту. Це трапилося після того, як Рада вирішила заслухати на засіданні 1 червня інформацію Генеральної прокуратури про розслідування кримінальних справ проти екс-прем’єра Юлії Тимошенко, але відмовилася заслухати з цього питання персонально генерального прокурора Віктора Пшонку.

БЮТБ наполягає на тому, щоб інформацію із цього питання парламенту представив саме Генеральний прокурор. «Фракція прийняла одностайну ухвалу: якщо сесійний зал нас не підтримує, це означає, що питання спускається на гальмах», – сказав лідер партії Іван Кириленко.

На думку бютівців, тільки Віктор Пшонка може надати всеохоплюючу інформацію щодо цієї справи. Кириленко висловив надію, що до кінця робочого дня у вівторок парламентська більшість ще піде на поступки опозиції.

Водночас народний депутат від фракції «БЮТ-Батьківщина» Володимир Філенко повідомив журналістам, що він і його колеги сьогодні вже не повернуться до сесійної зали.
XS
SM
MD
LG