Доступність посилання

ТОП новини

Тихонов без роботи не залишиться – Єфремов


Віктор Тихонов, якого Президент України Віктор Янукович напередодні звільнив із посади віце-прем’єра, міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, залишив посаду за власним бажанням. Про це на брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Це питання не в компетенції фракції, воно перебуває в компетенції Прем’єр-міністра та Президента», – сказав він журналістам.

«Наскільки я знаю, домовленість між Прем’єр-міністром і Віктором Тихоновим була особиста з цього питання. Тому тут немає ніяких сенсацій, а є домовленість керівників, після яких Віктор Тихонов написав відповідну заяву. Його не звільнено, він пішов за власним бажанням з обійманої посади», – наголосив Олександр Єфремов.

При цьому, за його словами, відставка Віктора Тихонова може бути пов’язана «з новими завданнями, які стоять перед цим блоком уряду».

Олександр Єфремов не уточнив, на яку посаду можуть призначити Віктора Тихонова. «Йому зроблять відповідні пропозиції. Я думаю, він без роботи не залишиться. Він залишається в нашій команді», – сказав він.

Олександр Єфремов також не уточнив, які кандидатури обговорюють на вакантну посаду віце-прем’єр-міністра, міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.
XS
SM
MD
LG