Доступність посилання

ТОП новини

Любомир Гузар презентував свою аудіокнигу


Колишній предстоятель Української греко-католицької церкви Любомир Гузар презентував сьогодні свою нову аудіокнигу «Суспільство і влада». Про це повідомили в інформаційній агенції УНІАН, де сьогодні відбулася презентація аудіовидання.

«Суспільство і влада» задумана як перша частина трилогії під загальною назвою «Суспільство». Аудіокнига побудована у формі інтерв’ю і видана на двох CD-дисках. Розмову з Любомиром Гузаром провела народний депутат Леся Оробець, автором передмови до книги став президент Української асоціації релігійної свободи Віктор Єленський.

За словами Любомира Гузара, він обрав тему про владу, тому що це «дуже важливий елемент у житті суспільства». «Владу треба максимально позитивно використовувати. Я не кажу, що влада – щось погане. Навпаки – це щось дуже добре. У книзі я кажу про те, що політика і влада – одне з найбільш шанобливих занять, бо людина, виконуючи владу, може виконувати дуже багато добра. І повинна робити добро, розуміючи, що влада – це чи не найвища і не найкраща форма служіння. З другого боку – при виконані влади є також небезпеки – можна зловживати нею», – пояснив колишній глава УГКЦ.
XS
SM
MD
LG