Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: Пшонка навмисно уникає зустрічей із опозицією


Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко припускає, що Генеральний прокурор України Віктор Пшонка навмисно уникає зустрічей із опозицією.

«Європарламент ухвалив резолюцію про політичні репресії в Україні. Вимоги: звільнення Луценка, інших політв'язнів, припинити моє переслідування. Депутати понесли цю резолюцію Пшонці з вимогою виконати. Але він втік, мало не у вікно вискочив. Це український феномен – «Генпрокурор у бігах», – написала Тимошенко на своїй сторінці у Twitter.

Як повідомляє сайт лідера «Батьківщини», на думку Тимошенко, показовим є те, що партія влади зневажливо поставилася до вимог резолюції Європарламенту.

«Лідер фракції Партії регіонів Єфремов сказав, що резолюцію Європарламенту виконувати не треба. Виконуються лише команди Януковича: фас, апорт, лежати, хапати», – додала Тимошенко.

Сьогодні вдруге не відбулась зустріч представників опозиції з Генпрокурором Пшонкою.

3 червня, коли народні депутати від БЮТ-«Батьківщина» вимагали пояснень від Генпрокурора, чому він не реагує на скарги Тимошенко, його помічник повідомив, що Пшонка не може зустрітися з депутатами через хворобу.
XS
SM
MD
LG