Доступність посилання

ТОП новини

Генпрокуратура: депутати мають домовлятися про зустрічі з Пшонкою


У Генеральнiй прокуратурi України спростовують повiдомлення прес-служби партiї «Батькiвщина», що Генеральний прокурор Вiктор Пшонка уникає зустрiчi з депутатами. Вiддiл зв’язкiв зi ЗМI Генеральної прокуратури радить попередньо домовлятися про такi зустрiчi з огляду на постiйну зайнятість Пшонки.

У вiдомствi наголосили, що Генеральний прокурор має «напружений графiк роботи», зокрема як член Вищої ради юстицiї та Ради нацiональної безпеки i оборони України, бере участь в їхнiх робочих засiданнях.

«Саме 14 червня о 14:00 розпочалося засiдання Вищої ради юстицiї, на якому був присутнiй Генеральний прокурор Вiктор Пшонка. З огляду на це, народним депутатам України, якi мали потребу зустрiтися з ним, варто було б завчасно домовитися про зустріч», – наголошується в повiдомленнi Генпрокуратури.

Прес-служба партії «Батькiвщина» у вiвторок повiдомила, що Генпрокурор знову не зустрiвся з депутатами вiд «БЮТ-Батькiвщини», оскiльки, за даними його помiчника, брав участь у засiданнi Вищої ради юстицiї.

Депутати прийшли до Генпрокуратури з вимогою виконати резолюцiю Європарламенту щодо України, а саме припинити полiтичнi репресiї проти опозицiї i скасувати запобiжний захiд для Юлiї Тимошенко.
XS
SM
MD
LG