Доступність посилання

ТОП новини

У Придніпров'ї провели флеш-моб на захист дітей-сиріт


Сьогодні ввечері у Дніпропетровську, на Фестивальному причалі, учасники всеукраїнського велотуру «Україна без сиріт» провели флеш-моб.

За інформацією організаторів акції – активістів громадської організації «Україна без сиріт» – під час заходу учасники всеукраїнського велотуру зібралися разом і запустили у небо повітряні кульки з іменами дітей-сиріт, які чекають на усиновлення.

Активісти флеш-мобу – це вже усиновлені діти, діти з прийомних родин та дитячих будинків. Також організатори презентували концерт за участю дітей-сиріт, яких вже взяли в родини, та колишніх дітей-безхатченків.

Учасниками всеукраїнського флеш-мобу наразі є дві команди велосипедистів. Команда Сходу стартувала 11 червня з Маріуполя, команда Заходу – 14 червня із селища Доманове. Велосипедисти їдуть різними містами України. Подолавши сотні кілометрів, вони зустрінуться 24 червня у Києві.

У столиці учасники акції вручать офіційні звернення до Президента, Верховної Ради та Кабінету міністрів з вимогою зробити усиновлення дітей пріоритетом держави та реформувати систему інтернатів.

Всеукраїнський велотур «Україна без сиріт» проводять задля розв’язання проблем сирітства в Україні та пропагування усиновлення, кажуть організатори.
XS
SM
MD
LG