Доступність посилання

ТОП новини

«Беркут» перевіряє структури, пов’язані з головою харківської «Батьківщини»


У Харкові міліція та прокуратура перевіряє приміщення, що належать структурам голови обласної організації всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» та колишнього голови Харківської облдержадміністрації Арсена Авакова. Про це повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Зранку бійці спецпідрозділу «Беркут» у масках увірвалися до приміщення, де містяться відділення банку «Базис» та акціонерного товариства «Інвестор», також редакція газети «Главное».

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, вхід до будівлі охороняють 4 беркутівці, усередину нікого не пускають. У коридорах приміщення багато правоохоронців, а співробітникам офісів заборонили користуватися мобільними телефонами, комп’ютерами, а також наказали позачиняти вікна.

Міліція заявляє, що проводить слідчі дії в рамках порушеної раніше кримінальної справи, однак не уточнює якої.

«У нашому офісі автоматчики. Тотальний обшук у приймальнях депутатів і в усіх приміщеннях будівлі за притягнутими справами проти якихось абсолютно невідомих тут фірм», – написав Арсен Аваков на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

Наразі співробітники правоохоронних органів завершили обшук в редакції газети. Міліція вилучила список телефонів, якими користувалися журналісти, і деякі матеріали, які готувалися до публікації.
XS
SM
MD
LG