Доступність посилання

ТОП новини

Романа Ландіка виключили з Партії регіонів


Рада Луганської міської організації Партії регіонів на сьогоднішньому засіданні одноголосно проголосувала за виключення з партії депутата Луганської міської ради Романа Ландіка, проти якого порушена кримінальна справа за хуліганство через побиття ним дівчини.

Його виключили «за вчинок, що завдав шкоди репутації партії, і дії, несумісні за морально-етичними міркуваннями з членством у Партії регіонів.

Як заявив голова Луганської міської організації партії Олександр Ткаченко, питання планували розглядати пізніше, але його прискорило те, що інцидент виявився зафіксованим системою відеоспостереження й відтак викликав широкий громадський резонанс.

На завтра призначена позачергова сесія Луганської ради з порядком денним, який стосується комісій міськради і їхніх голів. За повідомленнями агентств, ітиметься про зняття Романа Ландіка з посади голови однієї з комісій, а також і про виключення його зі складу фракції Партії регіонів у міськраді.

Агентства також наводили слова Олександра Ткаченка, що рада міської організації партії звернеться до її фракції в міськраді з проханням відкликати депутатський мандат Романа Ландіка.

Самого Романа Ландіка 10 липня затримали в Росії. Перед цим прокуратура Луганської області порушила 7 липня кримінальну справу проти нього за статтею про хуліганство. Ідеться про інцидент у ніч із 4 на 5 липня, коли Роман Ландік побив у ресторані дівчину, яка потрапила до лікарні зі струсом мозку. Відеозапис побиття поширюється в інтернеті.

Роман Ландік є сином депутата Верховної Ради від Партії регіонів Володимира Ландіка.
XS
SM
MD
LG