Доступність посилання

ТОП новини

Янукович-молодший: «Лежачи на дивані біля телевізора, країну не переробиш»




Переглядаючи відео з п’яним Віктором Януковичем-молодшим, згадав як у квітні цього року цей народний обранець в розмові з кореспондентом Радіо Свобода з трудом підбираючи слова та водночас повчальним тоном заявив:

«Лежачи на дивані біля телевізора, країну не переробиш, – дорікнув Віктор Янукович-молодший співвітчизникам. – Критикувати кого завгодно, в тому числі й Президента, так можна. А щоб поміняти щось, то треба починати з себе».

Аж ось, автор цього пафосного спічу в робочий день (так, депутати мають працювати у комітетах; до речі, Віктор Вікторович є головою підкомітету з питань автомобільного транспорту комітету Верховної Ради з питань транспорту і зв'язку) в доволі неробочому стані шукає двері власного будинку. Оце так справді – почав із себе…

Ну і, звичайно, згадав також Віктора Януковича старшого, який минулого тижня на прес-конференції хвалився вихованням своїх синів і заявляв, що йому за них не соромно.

Насправді, нічого страшного не сталося. На жаль, п’яний чоловік посеред робочого дня для нашої країни це не така вже й дивина. А депутати в нас, як відомо, народні. Утім, більшість п’яних чоловіків при цьому лицемірно не повчають всю країну, що «треба починати з себе».

Владоможці дуже обурюються на «журналюг» за оприлюднення подібного фото- чи відеоматеріалу. Мовляв, «роздувають скандали». Звичайно, вони б хотіли, аби ми частіше тиражували їхні пафосні заяви з прес-конференцій і політичних телешоу.

Наші лідери (опозиційні також, до речі) роблять багато нещирих лицемірних заяв, кількість яких інколи просто зашкалює. Інколи вони самі починають вірити в те, що мислять державними інтересами, що вони є кращими.

Натомість подібне відео є карою за таке лицемірство. Всім стає очевидно, що «вони» нічим не кращі, а можливо навіть і гірші за пересічного співвітчизника.
  • Зображення 16x9

    Дмитро Шурхало

    Співпрацюю з Радіо Свобода, був кореcпондентом і редактором (2008–2017), зараз веду програму «Історична Свобода». Спеціалізуюсь на політиці та історії. Народився в 1976 році у Сумах. Закінчив факультет журналістики Львівського університету імені Івана Франка. Працював у газетах «Пост-Поступ», «Київські відомості», «Вечірні вісті», журналі «Власть дєнєг». Автор книжок «Українська якбитологія», «Міфи Другої світової війни» та «Скоропадський, Маннергейм, Врангель: кавалеристи-державники».

XS
SM
MD
LG