Доступність посилання

ТОП новини

СЕС виявила порушення у чверті дитячих закладів оздоровлення


Державна санітарно-епідеміологічна служба України виявила порушення санітарного законодавства у 26% дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Про це інформує прес-служба Міністерства охорони здоров’я України.

Згідно з повідомленням, СЕС перевірила 171 дитячий заклад оздоровлення та відпочинку. У 45 з них виявили порушення санітарного законодавства, що становить 26% від загальної кількості перевірених закладів.

За виявлені порушення санітарного законодавства до адміністративної відповідальності притягнули 37 посадових осіб закладів оздоровлення та відпочинку. Від роботи відсторонили 15 осіб, які не пройшли профілактичний медичний огляд.

Також МОЗ повідомляє, що головний санітарний лікар Севастополя тимчасово припинив функціонування 4 оздоровчих заклади: оздоровчі табори «Нахімовець», «Прибій», «Альбатрос» та наметове містечко «Вавилов сад».

Також фахівці СЕС перевірили 69 підприємств із виробництва та постачання продуктів харчування, з яких на 13 виявили порушення санітарного законодавства, у зв’язку з чим 14 посадових осіб притягнули до адміністративної відповідальності, а 9 осіб відсторонили від роботи за непроходження профілактичних медичних оглядів.
XS
SM
MD
LG