Доступність посилання

ТОП новини

Судове засідання з розгляду справи Пукача перенесли на 28 липня


Печерський районний суд Києва переніс розгляд кримінальної справи проти колишнього генерала МВС Олексія Пукача на 28 липня. Про це повідомила журналістам представник у суді Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко.

«Суд перенесли через відсутність представника Лесі Гонгадзе Андрія Федура, і немає підтвердження, що він був повідомлений належним чином, а також не готовий ще допуск до державної таємниці Подольського», – сказала Теличенко.

Генпрокуратура 31 березня затвердила обвинувальний висновок і передала до Печерського райсуду Києва для розгляду по суті кримінальну справу Олексія Пукача.

За даними Генпрокуратури, досудове слідство встановило, що обвинувачений, на виконання наказів та вказівок міністра внутрішніх справ України Юрія Кравченка та інших посадових осіб, кримінальна справа щодо яких розслідується в окремому провадженні, у травні-вересні 2000 року перевищив владу і свої службові повноваження щодо громадського діяча Олексія Подольського та журналіста Георгія Гонгадзе і 17 вересня 2000 року умисно вчинив убивство останнього.
XS
SM
MD
LG