Доступність посилання

ТОП новини

Янукович вимагає від нової комісії «обґрунтованих» тарифів на житлокомпослуги


Президент Віктор Янукович вимагає від Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг оперативно встановити економічно обґрунтовані тарифи на житлово-комунальні послуги. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.

«Основне завдання: комунальні тарифи в Україні мають бути справедливими», – цитує прес-служба слова голови Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг Валерія Саратова після зустрічі з Януковичем у Криму.

За його словами Саратова, Янукович визначив стислі терміни для розгортання повноцінної роботи комісії й аналізу чинних тарифів ЖКГ у всій країні. «Поставлено дуже жорсткі строки. Президент сказав, ідеться про вкрай важливе питання», – зазначив Саратов.

Глава держави також доручив Нацкомісії проводити спільну і погоджену політику з Міністерством регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства і визначити перспективи реформування галузі. В контексті такої співпраці Віктор Янукович доручив комісії та міністерству повністю завершити процес встановлення всіх видів лічильників для населення.
XS
SM
MD
LG