Доступність посилання

ТОП новини

Захист Тимошенко вимагає повторного оголошення обвинувального висновоку


Захисники колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко мають намір вимагати повторного оголошення обвинувального висновку стосовно їхньої підзахисної. Про це представники захисту повідомили сьогодні під час публічного ознайомлення з матеріалами справи щодо газових контрактів.

«Ми вимагатимемо, щоб повторно озвучили обвинувальний висновок у залі суду з урахуванням того, що Юлію Тимошенко видалили з порушенням норм Кримінально-процесуального закону з зали суду. Якщо суд не погодиться з цією позицією, ми наполягатимемо, щоб зачитування цього висновку відтворили в телевізійному режимі», – сказав адвокат колишнього прем’єра Микола Сірий.

Він зазначив, що під час оголошення обвинувального висновку в залі суду не були присутні ні обвинувачувана Юлія Тимошенко, ні її захисники, тому необхідно звірити виступи прокурора з текстом обвинувального висновку, який передали колишньому прем’єру на ознайомлення.

За словами адвоката, відповідне клопотання захист Юлії Тимошенко подасть до суду за найпершої процесуальної можливості. «Така процесуальна можливість може виникнути як 22 липня, так і на наступному засіданні», – уточнив Микола Сірий.
XS
SM
MD
LG