Доступність посилання

ТОП новини

Кабмін затвердив порядок відшкодування за будівництво готелів до Євро-2012


Кабінет Міністрів Україні своєю постановою затвердив порядок і умови часткового відшкодування відсотків за користування кредитами, які банки надали для будівництва, реконструкції і переоснащення об’єктів інфраструктури розміщення в рамках підготовки і проведення в Україні фіналу Євро-2012. Про це йдеться у тексті постанови, розміщеній на сайті уряду.

Згідно з документом, відшкодування здійснюється власникам об’єктів інфраструктури, які є у Державній цільовій програмі підготовки і проведення в Україні Євро-2012, які надаватимуть послуги з тимчасового розміщення осіб, акредитованих УЄФА, в готелях категорії 5, 4 і 3 зірки, і залучили кредити, надані банками для будівництва, реконструкції і переоснащення таких об’єктів в рамках підготовки до чемпіонату.

Відшкодування виплачуватимуть щомісяця у розмірі, який становить різницю між сумою нарахованих і сплачених відсотків за користуванням кредитами і сумою, яка виплачується позичальником за рахунок власних ресурсів, але не більш 10% річних.

Згідно з постановою, відшкодування не можна спрямувати на погашення штрафних санкцій чи інших боргових зобов’язань за користування кредитами.
XS
SM
MD
LG