Доступність посилання

ТОП новини

Депутати Ради перевищили ліміт перельотів майже на 2 мільйони гривень – ЗМІ


Народні депутати України перевищили ліміт авіапольотів майже на 2 мільйони гривень. Про це повідомляє інтернет-ресурс «Українська правда».

За даними мас-медіа з посиланням на Апарат Верховної Ради, кошторисом парламенту передбачено, що депутат має право скористатися безкоштовним транспортом на суму 26,8 тисяч гривень на рік, тобто 6,7 тисяч гривень на квартал.

Апарат Ради надав виданню списки депутатів, які перевищили ліміти безкоштовного користування транспортом протягом першого кварталу 2011 року.

Зокрема, у фракції Партії регіонів перевищили ліміт 70 депутатів. Максимальне перевищення дозволеного ліміту здійснив регіонал Сергій Васютін, який «витратив у десять разів більше» норми. За перший квартал 2011 року він перевищив норму безкоштовних перевезень на 68 тисяч гривень.

У фракції «БЮТ-Батьківщина» ліміт перевищили 24 народні депутати, зокрема Андрій Сенченко, який перевищив норму на 51 тисячу гривень, та Олег Радковський, перевищення ліміту якого склало 49 тисяч гривень.

У фракції НУНС перевищили ліміт 19 народних депутатів, у КПУ – 11, у фракції Народної партії – 2 депутати.

Загалом, за перший квартал перевищили свої ліміти на безкоштовний транспорт 135 депутатів – вони витратили більше, ніж потрібно, на 1,8 мільйона гривень.
XS
SM
MD
LG