Доступність посилання

ТОП новини

Колишнього міністра фінансів Пинзеника шпиталізували


Колишнього міністра фінансів Віктора Пинзеника, який є свідком у кримінальній справі проти колишнього прем’єра Юлії Тимошенко, шпиталізували. Про це повідомила прес-секретар іншого свідка в справі, третього Президента Віктора Ющенко Ірина Ванникова.

«Щодо Віктора Пинзеника хочу вам сказати, що я з ним сьогодні спілкувалася по телефону. Віктор Михайлович зараз хворіє і перебуває на лікарняному. Він у лікарні, дуже погано почувається», – сказала вона.

Ванникова зазначила, що, наскільки вона зрозуміла з розмови, Пинзеник в Україні, але імовірно за станом здоров’я не зможе прибути до Печерського райсуду.

Ірина Ванникова також повідомила, що Віктор Ющенко буде в Україні 15 серпня, і назвала абсурдними заяви про те, що Ющенко ухиляється від надання свідчень у суді. «Віктор Ющенко перетнув кордон України 22 липня і повернеться 15 серпня. Відповідні письмові звернення та клопотання нашого партійного юриста є і в Генеральній прокуратурі, і в Печерському районному суді», – додала вона.

4 серпня Печерський райсуд Києва доручив Генеральній прокуратурі встановити місця перебування зокрема Пинзеника і Ющенка для виклику їх до суду у справі Тимошенко як свідків.
XS
SM
MD
LG