Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровські прихильники опозиції збираються в піший похід на Київ


Дніпропетровська обласна організація партії «Батьківщина» оголосила в середу про піший похід прихильників опозиції з Дніпропетровська до Києва.

Як сказав Радіо Свобода прес-секретар обласної організації «Батьківщини» Сергій Довгаль, ця форма протесту буде нагадувати піший похід до Києва шахтарів на початку 1990-х років.

За його інформацією, вже в четвер у Дніпропетровську має відбутися засідання координаційної ради «Єдиного комітету опору диктатурі», який узгодить організаційні моменти походу.

Дніпропетровські батьківщинівці не приховують, що створення «Єдиного комітету опору диктатурі», до якого увійшли 9 опозиційних партій, має на меті підтримку Юлії Тимошенко під стінами Печерського суду в Києві.

Крім того, дніпропетровські партійці розпочинають цілодобову безстрокову акцію на підтримку Юлії Тимошенко, а також збір підписів проти арешту лідера опозиції.

Як стверджують у партійній організації, наразі в акціях протесту в Києві беруть участь близько тисячі представників із Дніпропетровська.

Раніше дніпропетровські батьківщинівці повідомляли, що два десятки перевізників, до яких вони звернулися з проханням організувати перевезення до Києва, не змогли отримати дозвіл на виїзд від ДАІ.
XS
SM
MD
LG