Доступність посилання

ТОП новини

На мітинги проти Тимошенко залучають дітей-сиріт – «Народна самооборона»


Громадська організація «Народна самооборона» просить уповноваженого Президента з прав дитини Юрія Павленка перевірити інформацію про можливе незаконне або примусове залучення неповнолітніх дітей-сиріт організаторами акцій проти колишнього Прем’єр-міністра, лідера партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Юлії Тимошенко в Києві на Хрещатику.

Про це сказано в повідомленні прес-служби «Народної самооборони».

13 серпня депутат Верховної Ради Володимир Ар’єв (фракція Блоку «Наша Україна – Народна самооборона») на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав, що йому подзвонила співробітниця одного з київських інтернатів для сиріт і повідомила, що якісь представники управління освіти вимагають надати для участі в акціях проти Тимошенко дітей-сиріт.

«Плаче. Каже, що їх шантажує управління освіти. Мовляв, нехай ваші старші вихованці не їдять даремно державного хліба влітку, тому відправляйте їх на акцію проти Юлі на Хрещатик», – написав Ар’єв.

В іншому разі, як зазначає Ар’єв із посиланням на слова зазначеної співробітниці, інтернату пригрозили відключити теплопостачання взимку.

«В (організатора акції проти Тимошенко, колишнього депутата Верховної Ради від фракції Партії регіонів Олега) Калашнікова вже використовують сиріт як рабів! Сволота все-таки у владі!» – зазначив депутат.

За повідомленням «Народної самооборони», називати прізвище вихователя інтернату і назву установи Ар’єв поки не збирається.

«Тому що «установу розірвуть разом з вихованцями», – сказано в повідомленні.

Незалежних підтверджень цим твердженням наразі немає.
XS
SM
MD
LG